Incidència

L’Observatori

L’Observatori de Drets Sexuals i Reproductius està impulsat des de L’Associació amb l’objectiu d’oferir un espai de denúncia sobre la vulneració dels Drets Sexuals i Reproductius per tota la població del territori català. És un espai independent i una eina d’incidència política que recull i estudia vulneracions de Drets Sexuals i Reproductius per fer públics informes que ajudin a incidir i transformar les polítiques públiques i els serveis destinats a garantir els DSiR a Catalunya.

Has viscut alguna vulneració de drets?

Des de la presentació de L’Observatori, l’octubre de 2018, L’Associació de Drets Sexuals i Reproductius hem rebut múltiples denúncies de vulneracions, vinculades —sobretot — a qüestions clau com ara l’educació sexual, l’anticoncepció d’emergència, l’avortament o l’accés a determinats serveis de salut. Davant d’aquesta realitat, L’Observatori llança Tira pel(s) dret(s)!,  una campanya de sensibilització i difusió dels Drets Sexuals i Reproductius dirigida a tota la ciutadania amb l’objectiu de fer-nos coneixedores dels nostres drets, per a identificar-los quan ens siguin vulnerats i denunciar-ho en espais independents, segurs i amb voluntat transformadora, com és L’Observatori.

Informes

L’Observatori presenta un informe anual, coincidint amb el Dia Internacional dels Drets Humans, on recull les principals vulneracions amb matèria de Drets Sexuals i Reproductius.
Associacio-drets-sexuals-reproductius
Skip to content