Col·labora amb nosaltres

Podeu participar de L’Associació de la manera que més us interessi: assistint a cursos i conferències, col·laborant en campanyes de forma puntual, fent una petita donació, reportant una vulneració dels vostres Drets Sexuals i Reproductius, realitzant propostes o associant-vos.

Fes-te sòcia, fes-te defensora!

Actualment L’Associació està formada per professionals i activistes associades. Som una entitat feminista, de base comunitària, i defensora dels Drets Humans. El teu suport ens permet seguir promovent i garantint els Drets Sexuals i Reproductius. Associa’t.

La quota de sòcies és de 40€ anuals per a majors de 30 anys, i 20€ anuals per menors de 30 anys.

Assegurem el tractament confidencial d’aquesta informació, d’acord amb la Llei de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPDCP). En qualsevol moment podeu sol·licitar modificar les vostres dades o que aquestes siguin esborrades dels nostres arxius adreçant-vos a nosaltres per escrit a través del correu administracio@lassociacio.org.

Donacions

Necessitem el teu suport per garantir els Drets Sexuals i Reproductius a Catalunya. Volem que L’Associació es construeixi amb l’ajuda de totes. Col·labora amb una donació

Reporta

Has viscut o observat alguna vulneració dels Drets Sexuals i Reproductius? Explica’ns-ho!

Omple el formulari de denúncia de L’Observatori de Drets Sexuals i Reproductius. És totalment anònim i confidencial. Només ens posarem en contacte amb tu si així ho desitges i ho específiques. Tot allò que ens expliquis serà analitzat i estudiat amb l’objectiu d’aconseguir els canvis necessaris perquè els Drets Sexuals i Reproductius siguin garantits per totes i tots.

Skip to content