• Comunitat

Conveni de col·laboració amb la Fundació Maria Raventós

Aquest matí, la Presidenta de la Fundació Maria Raventós, Maria Viñas Pich i la de l’Associació de Drets Sexuals i Reproductius (ADSiR), Imma Clarà Vila, han signat un Conveni de Col·laboració, per treballar de forma conjunta pel benestar i salut de les dones, especialment les que es troben en risc d’exclusió social.

Dins de l’Espai Argentona, a la nova seu de la Fundació, ja s’està oferint suport a la criança mitjançant l’Espai Familiar Socioeducatiu La Branca i activitats de participació comunitària per a dones, a l’espai La Trena. Ara, després de mesos de treball compartit, engeguem un nou projecte convençudes de la importància de donar resposta a una necessitat social molt gran, com és l’atenció terapèutica, que contribuirà al benestar emocional i a la salut de les dones.

El conveni és un pas molt rellevant, perquè permetrà a la Fundació oferir a les dones una atenció integral, mitjançant diverses activitats de suport terapèutic en grup.

Les professionals de la Fundació treballaran pel benestar emocional de les dones mitjançant la millora de l’autoconcepte, la detecció i gestió dels malestars propis de la vida quotidiana i l’adquisició d’eines de gestió social i emocional.

Les expertes de l’ADSiR posaran el focus en qüestions relacionades amb la salut sexual i reproductiva, la cura del cos i les relacions sexo-afectives.

Aquest conveni sorgeix de la voluntat compartida de treballar en xarxa, enfortint el teixit associatiu del barri i creant noves oportunitats per a les dones de forma col·laborativa.

Qualsevol professional que vulgui fer derivacions a aquests nous serveis, i les dones que vulguin participar-hi, poden contactar amb nosaltres pels nostres canals habituals, així com amb la Fundació: info@fmraventos.org o al telèfon 934 173 964.

Col·labora

Volem que l’associació es construeixi entre totes!
Skip to content