FEM XARXA

L’Associació | Drets Sexuals i Reproductius formem part i treballem amb xarxa amb:

 

pic-avortamentlliure La Campanya pel dret a l’Avortament Lliure i Gratuït
Formada per més de 200 entitats, grups, moviments i dones que seguim reivindicant, reflexionant i mobilitzant la societat en defensa del dret de les dones a decidir sobre el propi cos. Més informació a www.caladona.org
El Comitè 1r de Desembre – Plataforma Unitària d’ONG Sida de Catalunya
És una organització no governamental constituïda l’any 1998 com a plataforma d’ONG que treballen per donar resposta al VIH/sida al territori autonòmic de Catalunya; eradicar l’estigma i la discriminació de les persones que viuen amb VIH/sida i incidir en les polítiques autonòmiques i estatals per a promoure els canvis socials, legals i administratius que contribueixin a millorar les condicions de vida de les persones amb VIH/sida i a prevenir de forma adequada la seva transmissió a la societat.
pic-donesalut Xarxa de Dones per la Salut
Xarxa d’entitats i de dones feministes motivades per la salut de les dones i del conjunt de la població organitzades en diferents col·lectius i àmbits: d’usuàries, d’ajuda mútua, de professionals, d’activistes per la salut. Creiem que hem de ser subjectes actius en el procés de salut i desitgem millor qualitat, equitat i calidesa en l’atenció sanitària i polítiques potenciadores de salut amb perspectiva de gènere.
pic-cndc El Consell Nacional de Dones de Catalunya (CNDC)
És l’òrgan participatiu i consultiu de l’Institut Català de les Dones. Aplega les diferents entitats, associacions, grups i consells de dones del territori català per a aquelles qüestions vinculades al Pla d’actuació del Govern de la Generalitat de Catalunya en matèria de polítiques de dones en els àmbits polític, econòmic, social i cultural. Els seus camps d’actuació tenen relació directa o indirecta amb el reconeixement del paper social i la qualitat de vida de les dones.
El Consell Municipal de les Dones de Barcelona
És un espai on debatre i tractar qüestions d’interès per a les dones de Barcelona. És l’òrgan de participació de les dones de la ciutat en les polítiques de l’Ajuntament de Barcelona i va ser creat al 1994 amb caràcter consultiu i de participació.
pic-nosotrasdecidimos Plataforma Nosotras Decidimos
Formada per entitats i grups de tot l’Estat español que ens hem unit per fer front a la contrareforma de la Llei de Salut Sexual i Reproductiva i d’IVE anunciada pel Ministre Gallardón.
pic-fpfe La Federació de Planificació Familiar Estatal (FPFE)
És una organització no governamental formada per un grup d’associacions i persones que creuen en el lliure exercici dels drets sexuals i reproductius de la població. Treballem des del 1987 amb programes d’educació i atenció directa, alhora que defensem canvis polítics i legislatius.
pic-ippf La Federació de Planificació Familiar Internacional (IPPF)
L’IPPF es va crear l’any 1952 durant la en la 3a Conferència Internacional de Planificació Familiar i les entitats membres treballen i ofereixen serveis de salut sexual i reproductiva a més de 172 països del món.
Women’s Major Group
Organització  té el mandat de facilitar els drets humans de les dones i les perspectives d’igualtat de gènere en els processos de política de l’ONU sobre el desenvolupament sostenible.En els últims anys, el programa i el projecte WMG han estat dissenyats per influir en dues fases diferents del desenvolupament sostenible global: (1) finalitzar una agenda universal de desenvolupament post-2015 que es basa en realitats nacionals i regionals, en particular realitats per a dones; i (2) garantir la seva sòlida implementació a nivell nacional, regional i global.
Association for Women’s Rights in Development (AWID)
L’AWID és una organització global i feminista. Durant més de 30 anys han estat part de l’increïble ecosistema dels moviments de drets de les dones que treballen per aconseguir la igualtat de gènere, el desenvolupament sostenible i els drets humans de les dones en tot el món.