Servei d’informació, formació i assessorament en salut sexual i reproductiva a dones immigrants

Servei d’informació, formació i assessorament en salut sexual i reproductiva a dones immigrants

Des de l’APFCiB i en col·laboració amb la Federació de Planificació Estatal Familiar (FPFE), durant aquest any 2015 continuem amb el servei d’atenció a la salut sexual i la salut reproductiva per a dones migrades, que ofereix de forma gratuïta i confidencial els següents serveis:

1. TALLERS ADREÇATS A DONES. Es tracta de tallers de durada adaptada a les necessitats del grup o entitat, en els que podem tractar qualsevol tema relacionat amb la salut sexual i reproductiva. En aquest sentit, es pot triar qualsevol tema relacionat en el sentit ampli dels conceptes: prevenció violència masclista, sexualitat en general, mètodes anticonceptius, menopausa, etc
2. TALLERS ADREÇATS A HOMES. De la mateixa manera, els tallers van adreçats a grups d’homes que estiguin interessats en resoldre dubtes sobre salut sexual i reproductiva.
3. ASSESSORAMENT PER A DONES. Amb l’objectiu d’oferir un espai confidencial on poder fer qualsevol consulta referent a la salut sexual i la salut reproductiva. Per fer aquests assessoraments, o bé elles poden venir a la consulta, o ens podem desplaçar nosaltres, en aquest cas seria bo tenir més d’una consulta, es tracta d’assessoraments individuals.
4. FORMACIÓ PER A PROFESSIONALS. Per a una millora real de la salut sexual i reproductiva necessitem que els homes s’impliquin en el procés de cura i autocura de la sexualitat, i per això oferim tallers adaptats als seus horaris i interessos concrets.Si teniu algun dubte respecte al programa, o bé, us agradaria que ens trobéssim per explicar-vos més detalladament com funciona el programa, o per organitzar algun tipus d’activitat, us podeu posar en contacte amb nosaltres a través del correu electrònic programasalutsexual@lassociacio.org o bé en 688 904 980. 

Díptic sobre el Programa d’atenció en salut sexual i salut reproductiva per a dones immigrants

Díptic informatiu per a persones que treballen amb població immigrant

 

Quant a l'autor

admin administrator

Deixeu una resposta

18 + seventeen =

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.