PREMSA

L’Associació de Drets Sexuals i Reproductius manté la seva línia de comunicació a través del web, de les xarxes socials i del butlletí que s’envia mensualment a totes les sòcies i contactes de l’entitat.

A més a més, desenvolupa una tasca d’interlocució constant amb els mitjans de comunicació a través de notes de premsa, entrevistes i/o articles que fomenten la promoció dels Drets Sexuals i Drets Reproductius a la nostra societat. De la mateixa manera, es fa un seguiment i difusió constant de les notícies i l’actualitat relacionada amb aquest àmbit.

Notes de premsa

«Més 22, campanya informativa per a dones que volen avortar més enllà de les 22 setmanes». Enllaç de descarrega.

«Catalunya aprova la reducció de visites presencials per accedir a l’avortament». Enllaç de descarrega.

«Drets Sexuals i Reproductius en temps de la COVID-19». Enllaç de descarrega.

«A Catalunya es vulneren els Drets Sexuals i Reproductius». Enllaç de descarrega.


Aparicions a la premsa 2021

Aparicions a la premsa 2020

2 comments so far

Lluna FerrerfàbregaPublicat al3:10 pm - maig 14, 2018

Benvolguda Associació de Planificació Familiar de Catalunya i Balears,

Som un grup d’estudiants que formem part d’AECS, l’Associació d’estudiants de Ciències de la Salut​. Estem preparant un projecte d’intercanvi amb estudiants d’arreu del món per aquest juliol, i ens comuniquem amb vos​tè​s per proposar-​l​os de col·laborar i convidar-​los a ​impartir i facilitar un taller o sessió en un dels nostres projectes​.
El nostre projecte s’anomena Catalonia X-Change. Els X-Change són programes d’intercanvi per a estudiants de l’àmbit de la Salut, on es tracten temes relacionats amb Salut i Drets sexuals i Reproductius, incloent VIH i SIDA. És una oportunitat per a estudiants d’arreu del món de tenir contacte amb altres cultures i ampliar coneixements, amb la idea que després traslladin allò après de tornada al seu país. Aquest any tindrà lloc a Barcelona i a Girona del 10 al 26 de juliol.

Hem pensat que seria interessant comptar amb la sev​a col·laboració, ja que ​són persones expertes en salut reproductiva. La sessió que ens agradaria que ​ens ajudessin a preparar es titula “Gestació subrogada” i la de “Famílies monoparentals”. Aquesta sessió ens vol servir per generar un debat sobre les opcions de reproducció que hi ha a la nostra societat i els debats que ens poden generar aquestes. ​Aquesta sessió, en el format que creguéssiu més convenient, que potser seria una petita taula rodona amb diferents persones expertes, seria el dimecres 18 de juliol al matí a Barcelona i hauria de ser en anglès, perquè hi haurà participants d’arreu del món. ​

Si estan​​​​​ disponibles i ​tenen interès en ajudar-nos o també si tenen altres idees d’entitats o expertes que ens puguin ajudar, ​es ​pode​n​ comunicar amb nosaltres a través del nostre correu electrònic: scora.xchange.catalonia@gmail.com.

Moltes gràcies!

Ángel BandínPublicat al12:49 pm - març 16, 2020

Probando el formulario de comentarios. Igual que el otro, contestadme si os llega, por favor.

Deixeu una resposta

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada