Nous serveis del programa d’atenció a la salut sexual i la salut reproductiva de les dones immigrades

Nous serveis del programa d’atenció a la salut sexual i la salut reproductiva de les dones immigrades

Durant el passat 2014 vam posar en marxa un nou programa d’atenció a la salut sexual i la salut reproductiva de les dones immigrades, aquest any 2015 continuem amb el programa i a més a més, l’ampliem.

El programa consta dels serveis que ja oferíem:

  • Tallers de formació a mida. Formació gratuïta adreçada a dones migrades en qüestions relacionades amb la salut sexual i la salut reproductiva.
  •  Assessorament. Confidencial i amb la finalitat de resoldre qualsevol dubte referent a la salut sexual i la salut reproductiva.

I aquest 2015, com a novetat incloem:

  •  Tallers de formació a mida per a homes. Igual que la formació per a dones, és gratuïta i està adreçada a treballar qüestions relacionades amb la salut sexual i la salut reproductiva.
  •  Formació per a professionals. Està prevista la celebració d’una jornada de treball amb professionals de l’àmbit per tal de poder oferir eines per a la intervenció en l’àmbit de la salut sexual i reproductiva, i teixir xarxes entre els diferents serveis.

Tots els serveis són GRATUÏTS i CONFIDENCIALS. Per a saber més sobre el programa, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres a través del correu electrònic: programasalutsexual@lassociacio.org, i també en el telèfon: 688 904 980.

Aquest projecte es desenvolupa en col·laboració amb la Federació de Planificació Estatal (FPFE), i gràcies al finançament del Fons Europeu per a la integració (FEI)

Quant a l'autor

admin administrator

Deixeu una resposta

5 × five =

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.