L’Associació continua sent vostra

L’Associació continua sent vostra

Com sabeu, l’Associació de Planificació Familiar de Catalunya i Balears (APFCIB) porta més de 30 anys de trajectòria en la reivindicació i la lluita per la garantia dels Drets Sexuals i Reproductius com a drets fonamentals de totes les persones. En els darrers dos anys hem dut a terme una tasca de construcció participativa i col·laborativa en resposta al mandat sorgit de l’Assemblea de l’APFCIB del 2016 on es va iniciar una senda de transformacions claus per al futur l’entitat. Així, s’han desenvolupat diversos espais de treball col·lectiu on s’ha obert les portes a la participació i aportacions de totes les persones interessades i per tots els canals dels que hem disposat.

En aquest missatge us volem transmetre un dels canvis fonamentals, que avui volem compartir amb vosaltres, amb moltíssima il·lusió, el canvi de nom. Volem insistir-vos perquè no entengueu el canvi com una substitució sinó com una suma d’aprenentatges diversos, com un agregat d’evolucions i sabers compartits. Malgrat ha estat un camí complex de caminar, sabeu que som valentes i convertim les pors en aventures, així que esperem que el nou (potser no tan nou) nom de L’Associació us el sentiu una mica vostre, perquè l’hem fet entre totes i perquè amb vosaltres és com pren sentit.

Amb el respecte i admiració per la nostra memòria històrica, contundent i essencial per les nostres vides individuals i col·lectives, i amb l’aprenentatge arrelat d’allò personal com a polític, volem que el nou nom reculli el gran llegat rebut fins avui obrint, a la vegada, les portalades de tot el que desitgem fer possible per demà.

El canvi de nom ha anat acompanyat de tot un procés de redisseny de la nostra imatge corporativa. Els logotips que fèiem funcionar fins al moment no tenien cap arrel comuna ni cap distinció que els pogués relacionar. Així, amb la voluntat de cercar un fil conductor, renovem els nostres logotips que, a partir d’avui, compartiran una mateixa gamma cromàtica i tipografia, de la mateixa manera que persegueixen un mateix objectiu.

Esperem que us agradi, que us remogui, que us faci pensar, bufar, riure, plorar o sospirar… qualsevol cosa que us provoqui voldrà dir que L’Associació continua sent vostra.

Quant a l'autor

L'Associació administrator

1 comment so far

Neix el nou Observatori de Drets Sexuals i ReproductiusPublicat al8:41 am - set. 27, 2018

[…] L’Associació impulsa el nou Observatori de Drets Sexuals i Reproductius (DSiR) amb l’objectiu de generar un espai de denúncia obert a tota la població. […]

S'han tancat els comentaris.