“en moviment [s]. dones de Barcelona. 40 anys i més. 1976-2016”

“en moviment [s]. dones de Barcelona. 40 anys i més. 1976-2016”

L’Ajuntament de Barcelona commemora a través del projecte en moviment [s]. dones de Barcelona. 40 anys i més. 1976-2016 que es desenvoluparà de gener a juliol d’aquest any, els 40 anys de les I Jornades Catalanes de la Dona. Aquestes jornades van aplegar més de quatre mil dones, que van debatre temes com la dona i el treball, la participació de la dona en la vida quotidiana, la dona i els mitjans de comunicació o la dona i la sexualitat. Moltes de les reivindicacions que es van recollir en aquelles jornades van donar peu a les campanyes i mobilitzacions més importants dels anys següents.

Aquest esdeveniment va marcar un abans i un després en la vida de les dones i l’esdevenir de la ciutat. Moltes qüestions fins aleshores reservades a l’àmbit personal van transcendir a l’esfera pública i política, i van donar peu a algunes de les campanyes i mobilitzacions més importants dels anys següents.

El programa, impulsat pel Comissionat de Programes de Memòria amb la col·laboració dels districtes i comissariat per Cristina Borderías, inclou una petita exposició itinerant i un cicle de taules rodones i cinefòrums oberts a tothom. L’objectiu és recuperar, honorar i transmetre la memòria de les mobilitzacions de les dones per la millora de la vida als barris de la ciutat i per la construcció de relacions socials més democràtiques i equitatives.

Totes les activitats les podeu consultar a la web: http://ajuntament.barcelona.cat/donesenmoviment/

Us recomanem especialment la taula rodona “El nostre cos, les nostres vides” de dimecres 11 de gener  a les 19h30 al Centre Cívic de Sagrada Família.  Hi participaran Rosa Ros, Carme Valls i Montserrat Vila Planas. La taula serà moderada per l’Anna Moreno, membre de l’Associació de Planificació Familiar de Catalunya i Balears. Més informació aquí

Quant a l'autor

L'Associació administrator

2 comments so far

AliciaPublicat al4:46 pm - jul. 8, 2021

Mi marido y yo siempre queríamos tener hijos …pero soy infertil . Una de las opciones que me ayudo tener hijos es maternidad subrogada. Muchas gracias a aquellas mujeres de los vientres de alquiler que se sacrifican por nosotros, los que queremos simplemente ser feliz es y tener hijos , pero por cuestión de la naturaleza , Dios lo sabe por que no lo podemos . Pudimos ser padres con el centro de reproducción asistida de Feskov, Ucrania . Ya conocemos a varias parejas que se lograron su sueño ahí . Gracias a todos los médicos , el equipo del centro y por supuesto a nuestra gestante

Deixeu una resposta

1 × two =

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.