Almudena Rodríguez intervé durant l’Examen Nacional Voluntari de l’estat espanyol a les Nacions Unides

Almudena Rodríguez intervé durant l’Examen Nacional Voluntari de l’estat espanyol a les Nacions Unides

Almudena Rodríguez, tècnica d’incidència política en l’àmbit internacional de l’APFCIB, va intervenir ahir durant l’Examen Nacional Voluntari de l’estat espanyol a les Nacions Unides en relació a l’.

?️ “El dret a viure una vida lliure de violències és indispensable per aconseguir un desenvolupament humà sostenible. Les diferents expressions de les violències masclistes a Espanya requereixen canvis estructurals profunds […] Quines mesures posarà en marxa el Govern perquè en la implementació de l’ i el seu seguiment amb indicadors de gènere i desagregats per gènere i edat, siguin una realitat pels drets de les dones i nenes?”.

Compartim el vídeo de la sessió on a més a més de la presentació del VNR d’Espanya també es van presentar els seus informes els següents països: Polònia, Romania, Aràbia Saudita i Singapur.

 Vídeo Sessió Presentació Informe Nacional Voluntari + Q&A  

  • Presentació del VNR del Govern Espanyol comença al minut 1:13:45
  • El torn de paraula de l’Almudena Rodríguez comença al minut 1:39:40

Per ampliar la informació podeu consultar la web de l’Agenda 2030 Feminista o bé fer una lectura de l’article ¿El Gobierno va a escuchar a la sociedad civil?, escrit per  Andrés R. Amayuelas, Arantza Acha i Almudena Rodríguez.

El ministro español de Asuntos Exteriores, Josep Borrell Fontelles, participa en una reunión ministerial del Foro de Alto Nivel de la Naciones Unidas sobre el Desarrollo Sostenible.

Quant a l'autor

L'Associació administrator